HOTEL SKANDIA

Hotel Skandia er et hyggeligt byhotel, som er praktisk placeret i forhold til shopping, sightseeing, kulturtilbud og attraktioner.

Hotel Skandia

Hotellet ligger meget centralt i byen med 2 minutters gang til Helsingør station og færgeterminal og gå gaden - Stengade. Man kan komme til og fra Københavns Hovedbanegård på kun 40 minutter, hvor beliggenheden er ideel. En tur til Kronborg Slot eller M/S Museet for Søfart kan nemt klares til fods på under 10 minutter, og til det internationale kunstmuseum Louisiana er der blot 20 minutters kørsel med bus.

Helsingørs mangeartede butikker, gør byen til samlings punktet for handel i Nordsjælland. På 20 minutter kan man med de 2 færgeruter ankomme til Helsingborg, hvor der ligeledes er et rigt udbud af spændende varer.

Besøg også det nye indkøbscentrum i Söder eller Vãlacentret, hvor man desuden finder mange gode restauranter.

Hotel Skandia råder over enkeltværelser & dobbeltværelser & familieværelser, elevator og samt handicapvenligt dobbeltværelse, som er velegnet for kørestols brugere. Alle værelser er særdeles hyggeligt indrettet, og alle med tv og kaffe/te.

Der er indcheckning fra kl. 14:00 og udcheckning senest kl. 11:00

Det er ikke tilladt at have kæledyr af nogen art med på hotellet.

BEMÆRK: Vi har begrænsede P.pladser, så det er " først til mølle " metoden (reservering er påkrævet)). I kan finde gratis parkering på dette bykort:Bykort kan downloades her:

https://www.hotelskandia.dk/upload/dosya/parkeringskort-maj-2020.pdf

VÆRD AT VIDE

Hotel Skandia råder over 38 værelser, alle med eget bad, kabel-tv, el kedel samt gratis trådløst internet.

Hotellet har  parkeringspladser i gården, som er til gæsternes rådighed, efter først til mølle -princippet. Derudover er der flere parkeringshuse inden for gåafstand fra hotellet.

Alle værelser er indrettet med en blanding af stil og funktionalitet i tankerne.

KONTINENTAL MORGENMAD

Morgenmadslokalet er placeret  på 2 sal.

Vi tilbyder en kontinental morgenmads buffet  Mandag - Fredag mellem 06:30 - 09.30

Lørdag og Søndag fra kl. 07:00 -10:00

Det er muligt at tilkøbe ekstra morgenmad til kun 125,- pr. person.

Alle ophold er inklusive morgenmad.