HOTEL SKANDIA

Hotel Skandia, er et charmerende byhotel, der er strategisk beliggende med nem adgang til shopping, sightseeing, kulturelle tilbud og diverse attraktioner.

Hotel Skandia

Hotellet har en central placering i byen, kun 2 minutters gang fra Helsingør station, færgeterminalen og gågaden Stengade. Beliggenheden er ideel med kun 40 minutters rejse til og fra Københavns Hovedbanegård. En gåtur til Kronborg Slot eller M/S Museet for Søfart tager under 10 minutter, og det internationale kunstmuseum Louisiana kan nås med bus på blot 20 minutter.

Helsingørs mange forskellige butikker gør byen til et handelscentrum i Nordsjælland. På blot 20 minutter kan man med de to færgeruter nå til Helsingborg, som også byder på et rigt udvalg af spændende varer.

Besøg også det nye indkøbscenter i Söder eller Väla Centret, hvor du desuden finder mange fremragende restauranter.

Hotel Skandia tilbyder enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser samt en elevator og et handicapvenligt dobbeltværelse, som er velegnet til kørestolsbrugere. Alle værelser er hyggeligt indrettede og udstyret med tv og faciliteter til kaffe/te.

Der er indtjekning fra kl. 15:00 og udtjekning senest kl. 11:00

Det er tilladt at medbringe kæledyr på hotellet mod betaling.

BEMÆRK: Hotel Skandia har begrænsede parkeringspladser, så reservering er påkrævet. Parkering koster 50 kr pr. døgn. Derudover kan I finde andre offentlige parkeringspladser i byen, som også er mod betaling, som kan se på dette bykort:Bykort kan downloades her:

https://www.hotelskandia.dk/upload/dosya/parkeringskort-maj-2020.pdf

VÆRD AT VIDE

Hotel Skandia råder over 38 værelser, alle med eget bad, kabel-tv, el kedel samt gratis trådløst internet.

Hotellet tilbyder en privat parkeringsplads til gæsterne mod en afgift på 50 kr. pr. døgn. For at reservere en parkeringsplads skal man kontakte hotellet direkte eller angive ønsket om parkering ved reservationen. Derudover findes der flere parkeringshuse i gåafstand fra hotellet, som også er betalingspligtige.

Alle værelser er indrettet med en blanding af stil og funktionalitet i tankerne.

KONTINENTAL MORGENMAD

Morgenmadslokalet er placeret på 2 sal.

Vi tilbyder en kontinental morgenmads buffet Mandag - Fredag mellem 06:30 - 09.30

Lørdag og Søndag fra kl. 07:00 - 10:00

Det er muligt at tilkøbe ekstra morgenmad til kun 125,- pr. person.

Alle ophold er inklusive morgenmad.